Cannabis onder controle

From HFA-PEDIA

Jump to: navigation, search

Het is naïef om te denken dat blowen uit het straatbeeld verdwijnt. Maar van de mensen die cannabisverslaafd is, wil een groot deel ermee stoppen. Men kan er uiterst goede redenen voor hebben. Voor veel cannabisgebruikers is het niet meer te betalen. Ook merkt men hoeveel invloed cannabis op de levenskwaliteit is.

Na het stoppen met blowen voelt u zich lekker. U zult het heerlijk vinden om weer nuchter door het leven te gaan. De kwaliteit van slapen gaat vooruit. Cannabisgebruikers kunnen ook moeite hebben met het onthouden van dromen. Stoppen met blowen zal ervoor zorgen dat u dromen weer kunt onthouden.

Slecht kunnen concentreren in de eerste week na stoppen wordt veel genoemd. Slecht in slaap komen is een andere bijwerking. Ook enorme geïrriteerdheid kan tijdens de eerste week voorkomen. Maar het kan zomaar zijn dat u helemaal geen last van ontwenningsverschijnselen heeft. Hoe langer en meer u heeft geblowd, hoe groter de kans op bijwerkingen. Het kan heftig zijn wanneer u jarenlang heeft geblowd.

Stoppen met blowen kan gepaard gaan met heftige bijwerkingen. Heeft u lang en veel geblowd dan is de kans op de ontwenningsverschijnselen groot. De tekst boek stoppen met blowen bevat tips om toch succesvol te stoppen met het ongezonde blowen. Wanneer u doorzet zal dit een beter zelfvertrouwen tot gevolg hebben.

Mensen met een angstaandoening kunnen door het blowen meer last krijgen. De problemen hoeven niet direct al merkbaar te zijn. Vooral dagelijkse wietrokers lopen een verhoogd risico. Blow daarom minimaal 2 dagen per week niet.

Personal tools